Instellingen

Veel BN'ers in Den Haag voor opening Marks & Spencer

Marks & Spencer
Marks & Spencer

DEN HAAG - De binnenstad van Den Haag wordt woensdagavond overspoeld door celebrity's. Het Britse warenhuis Marks & Spencer houdt een feestje voor bekende Nederlanders.

De rode loper wordt aan de Grote Markstraat uitgerold voor sterren als diskjockey Sylvana Simons en actrices Jelka van Houten, Liza Sips en Jolanda van den Berg. De Haagse oud-wethouder Frits Huffnagel is ook voor het feestje uitgenodigd, evenals de bekende visagist Mari van de Ven.

Behalve aan champagne, kunnen ze zich vergrijpen aan allerlei hapjes tijdens een foodtasting. Een woordvoerder van het concern laat weten dat er ook een special act zal zijn. Wat, wil ze liever nog geheim houden. ‘Anders is de verrassing er af.’

Ambassadeur

De officiële opening van het Marks & Spencer-filiaal in Den Haag wordt donderdagmiddag verricht door de Nederlandse topman Marc Bolland en de Britse ambassadeur in Nederland, Geoffrey Adams. ‘Klanten gaan dat behoorlijk merken’, vertelt een woordvoerder geheimzinnig. ‘Voor het pand staat een behoorlijke happening te gebeuren.’

De vestiging van Mark & Spencer in Den Haag is met bijna 5000 vierkante meter, de grootste internationale winkel van het Britse warenhuis. De opening is een mijlpaal voor de vernieuwing in de Haagse binnenstad. Later dit jaar worden ook de het nieuwe warenhuis van Primark opgeleverd en de nieuwe Passage.