Verkiezingskaravaan: herstel van vertrouwen staat centraal in Wassenaar

Gemeentehuis De Paauw Wassenaar
Gemeentehuis De Paauw Wassenaar
WASSENAAR - De Omroep West-verkiezingskaravaan is donderdag in Wassenaar. Radio- en tv-verslaggevers van Omroep West zijn de hele dag in Wassenaar om verslag te doen van de verkiezingskoorts in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.
In Wassenaar speelt vooral de vraag: hoe is het vertrouwen terug te winnen van de kiezer na de seksrel en de verschillende politieke ruzies? In Wassenaar doen negen partijen mee, waaronder vier lokale. Een aantal partijen is ontstaan na interne ruzies in de VVD en Wat Wassenaar Wil.
WWW is ontstaan als afsplitsing van de VVD in november 2005. Maar, ook in deze partij ontstond ruzie met als gevolg de nieuwe partij Hart voor Wassenaar. Is er met de versnippering in negen partijen straks nog een werkbare samenwerking in een nieuw college mogelijk?

Radiodebat

De dag wordt afgesloten met korte live-radiodebatten vanuit café Rooie Cor, Oostdorperweg 35 in Wassenaar. Iedereen is daar welkom! Publiek is meer dan welkom!

Uitzendtijden

Vanaf 13.00 uur ‘s middags zijn de verslaggevers regelmatig te horen op 89.3 Radio West. De bijdragen vanuit café Rooie Cor in Wassenaar zijn op 20 februari te horen tussen 18.00 en 19.00 uur. In TV West Nieuws wordt vanaf 17.30 uur verslag gedaan.