Marks & Spencer terug in Den Haag, eindelijk weer Brits ondergoed en kleine maten

DEN HAAG - Onder grote belangstelling is donderdagmiddag het nieuwe filiaal van Marks & Spencer in Den Haag officieel geopend. De deuren van het nieuwe pand op de hoek van de Grote Markstraat en de Wagenstraat gingen om 12 uur open.
Een hele rij mensen stond toen al ongeduldig voor de deur te wachten tot het eindelijk zover was. De mensen vooraan in die rij stonden al ruim een half uur te wachten en dat notabene in de regen. Blijkbaar is de belangstelling voor het Brtise warenhuis erg groot. 'Ik ben speciaal voor het ondergoed gekomen', zegt een vrouw tegen Omroep West. 'Dat van Marks & Spencer is echt het beste ondergoed. Tot nu toe moest ik alles in Groot-Brittannië kopen', zegt ze zichtbaar opgelucht.
En ook één van de zeldzame mannen die donderdagmiddag rondloopt in het gloednieuwe filiaal is blij. 'Ik ben nogal klein en dat is meestal lastig, maar hier hebben ze gelukkig ook kleinere maten.', zegt hij. 'Daarom ben ik blij dat ze weer terug zijn.' Marks & Spencer had al enkele jaren een filiaal in Den Haag, maar dat werd eerder gesloten omdat het bedrijf zich terugtrok uit het buitenland vanwege een strategiewijziging.
Dat het bedrijf nu weer terug is in Den Haag lijkt niet onopgemerkt voorbij te gaan: naast een heuse bigband voor de deur zijn er donderdagmiddag zelfs verkeersregelaars ingezet.