Laptops met foto's overleden man gestolen; Schipluidense doet emotionele oproep

SCHIPLUIDEN - De 44-jarige Tineke van den Berg uit Schipluiden is kapot van verdriet. Twee weken geleden werden in haar huis laptops met foto's en persoonlijke verhalen van haar overleden man gestolen. Ook drie waardevolle armbanden zijn verdwenen.
Van den Berg doet op internet een emotionele oproep aan dief of dieven die haar spullen hebben meegenomen. 'Ben jij diegene die bij mij in de Schouw in Schipluiden heeft ingebroken? Wil je mij de back-up van de laptops die je hebt meegenomen sturen?'
De vrouw wil de foto's en de persoonlijke verhalen graag terug in haar bezit hebben. Ook de armbanden, die ze van haar overleden man en oma heeft gehad, wil ze terug. 'In ruil voor de gestolen armbanden geef ik jou drie sieraden terug', schrijft ze in de oproep op Facebook.

'Erg verdrietig'

Tineke hoopt de waardevolle spullen zo snel mogelijk terug te hebben. 'Ik heb heel hard gehuild na de inbraak en ik ben erg verdrietig', zegt ze. De Schipluidense hoopt dat haar oproep zo veel mogelijk gedeeld wordt, zodat 'de juiste persoon' het ook te zien krijgt.