Instellingen

Beste zakenhotel staat in Den Haag

DEN HAAG - Het Worldhotel Bel Air aan de Johan de Wittlaan in Den Haag heeft de 'Business Destinations Award for Best Business Hotel, The Netherlands 2014' gewonnen. Het hotel won de prijs ook al in 2012, toen nog onder de naam Bel Air Hotel.

De prijs is door het Britse zakenreisblad Business Destinations in het leven geroepen ‘om die bedrijven te tonen wiens producten en diensten het beste van de zakelijke reisbranche vertegenwoordigen’. Er is onder meer gekeken naar service, kwaliteit, duurzaamheid en zakelijk inzicht.

'We zijn continu bezig om onze producten en diensten te verbeteren, door écht te luisteren naar onze gasten en wereldwijde ontwikkelingen en trends bij te houden', zegt manager Stephan van der Meulen. 'Maar tegelijkertijd willen we ook onze unieke en onafhankelijke identiteit behouden.'

'Grote eer'

Het Worldhotel Bel Air in het Haagse Statenkwartier is vereerd met de award. 'Het winnen van deze award is een enorme stimulans voor ons hele team om toegewijd te blijven in het leveren van voortreffelijke service', aldus Van der Meulen.

In het hotel zijn 300 kamers en luxe suites. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van moderne vergader- en conferentiefaciliteiten. Ook kunnen gasten gebruik maken van een restaurant, verschillende bars en een fitnessruimte.