Instellingen

Moeizame overwinning van Quick Boys op DOVO

Quick Boys - DVS '33 Ermelo
Quick Boys - DVS '33 Ermelo

KATWIJK - Quick Boys had het zaterdag niet erg makkelijk tegen DOVO. De nummer twee uit de Hoofdklasse A wist met een magere 1-0 thuis te winnen van de club uit Veenendaal.

Voor Quick Boys was Joost Kuhlman de succesvolle vervanger van de geblesseerde Jeroen Ketting. In de 26e minuut tekende Kulman voor de 1-0. Quick Boys was zeker de betere in deze wedstrijd, maar wist de score niet uit te breiden tegen de nummer twaalf. Quick Boys blijft door deze overwinning tweede. De eerste plek is voor Sparta Nijkerk.

FC 's-Gravenzande kwam zaterdag al snel op voorsprong tegen Deltasport. Al in de tweede minuut kopte Yuri Westhoff de 1-0 binnen. Na 28 minuten spelen wist Deltasport te score gelijk te trekken. Na rust ging de wedstrijd gelijk op, maar in de 59e minuut was het toch 's-Gravenzande dat op voorsprong kwam na een prima actie van Domingos Lopes de Brito. 2-1 was dan ook de eindstand en hiermeer blijft 's-Gravenzande achtste staan. . De wedstrijd werd nog even stilgelegd na een blessure van assistent-scheidsrechter Reitsma, maar kon worden hervat toen er een geschikte vervanger gevonden was.

Verdiend punt voor Jodan Boys

Een knap gelijkspel voor Jodan Boys tegen ASWH. De club uit Gouda wist goed weerstand te bieden tegen de nummer twee van de Hoofdklasse B. ASWH kwam in de 33e minuut wel op voorsprong en kreeg in de tweede helft genoeg kansen om de voorsprong uit de bouwen. Maar dankzij een benutte strafschop van Jeroen Borsboom werd de eindstand gezet op 1-1. Jodan Boys staat nu negende.