Naaldwijkse voetballer knock-out gemept door tegenstander

Amateurvoetbal
Amateurvoetbal
NAALDWIJK - Een voetballer is op een voetbalveld in Naaldwijk knock-out geslagen door een speler van de tegenpartij. Dat gebeurde zaterdagmiddag op Sportpark De Hoge Bomen in het Westlandse dorp.
Tijdens de wedstrijd knalden twee spelers in een duel om de bal tegen de afrastering van het veld aan. Eén van hen, een 25-jarige Naaldwijker, sloeg zijn tegenspeler vervolgens hard in zijn gezicht. Daardoor verloor de voetballer eventjes het bewustzijn. Hoe het met hem gaat is niet bekend.
De politie heeft de man die de klap uitdeelde aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij is verhoord en heeft tot zondag in de cel gezeten. Binnenkort moet de Naaldwijker zich voor de rechter verantwoorden.

V.V. Naaldwijk of Westlandia

Er is door de politie niet naar buiten gebracht om welke voetbalvereniging het gaat. Beide clubs op Sportpark De Hoge Bomen, V.V. Naaldwijk en Westlandia, laten aan Omroep West weten dat de mishandeling niet op hun complex heeft plaatsgevonden.
Voorzitter Wim Boekestein van V.V. Naaldwijk voegt daar aan toe dat politieagenten en een ambulance bij zijn club kwamen aanrijden. 'Er was 112 gebeld en ze vroegen naar Westlandia. Ze hadden haast, dus ik heb ze doorgestuurd', zegt Boekestein. 'Hier was het in ieder geval zeker niet.'