Haagse lijsttrekkers duelleren op tv over elektrische auto's en windmolens

DEN HAAG - Mogen elektrische auto’s gratis parkeren in de binnenstad? Moeten er windmolens komen langs de Haagse kust? Zomaar twee vragen waarover de zes lijsttrekkers van de grootste partijen in Den Haag dinsdagavond in debat gaan.
Het Duurzaamheidsdebat tussen de lijsttrekkers van de PvdA, PVV, VVD, D66, CDA en GroenLinks staat onder leiding van de Haagse politiek journalist Ferry Mingelen. Het is een initiatief van Duurzaam Den Haag en wordt dinsdagavond live uitgezonden op Den Haag TV en is online te volgen via de verkiezingssite van Omroep West.
Aan het debat in het Duurzaamheidscentrum aan de Brouwersgracht doen lijsttrekkers Rabin Baldewsingh (PvdA), Leon de Jong (PVV), Inge Vianen (GroenLinks), Joris Wijsmuller (Haagse Stadspartij), Bart van Kent (SP) en Abderazak Khoulani (Partij van de Eenheid) mee. Het begint om 20.00 uur.

Nog meer verkiezingsstrijd

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart, staan Radio West, TV West en Omroepwest.nl helemaal in het teken van de strijd om de kiezers. Naast het duurzaamheidsdebat van 25 februari staan onder meer de grote livedebatten tussen de lijsttrekkers in Zoetermeer (11 maart) en Den Haag (15 maart) op het programma.