Scheveningen al ver met selectie voor volgend seizoen

Scheveningen
Scheveningen
SCHEVEVINGEN - Voetbalclub Scheveningen kan voor de selectie voor het volgend seizoen weer een aantal namen bijschrijven. Marvin Nieuwlaat, Tim Peters en Michael Ros hebben aangegeven ook volgend seizoen voor de zaterdag Topklasser uit te komen.
De 28-jarige Marvin Nieuwlaat begint na de zomer alweer aan zijn zesde seizoen bij de Scheveningers. Tim Peters, die eerder uitkwam voor onder andere IJsselmeervogels, gaat volgend seizoen zijn derde seizoen in.
En oud-ADO-speler Michael Ros start zijn zevende seizoen bij Scheveningen. Ros maakte onlangs zijn rentree in de hoofdmacht van de ploeg van John Blok nadat hij ruim een jaar afwezig was in verband met een ernsitige blessure.

Toezegging

Eerder hadden de huidige selectiespelers John Nieuwenburg, Samir El Moussaoui, Leroy Resodihardjo en Ferry de Jong al een toezegging gedaan ook volgend seizoen bij Scheveningen te blijven.
De huidige nummer acht van de Topklasse presenteerde bovendien vorige week Jurgen Warbout als nieuwe speler voor het seizoen 2014/2015.