Instellingen

De Omroep West-verkiezingskaravaan is donderdag in Bodegraven-Reeuwijk

BODEGRAVEN-REEUWIJK - De Omroep West-verkiezingskaravaan is donderdag in Bodegraven-Reeuwijk. Radio- en tv-verslaggevers zijn de hele dag in de gemeente om verslag te doen van de verkiezingskoorts in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

Er is in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk geen voorrangsregeling meer bij de toewijzing van huurwoningen. Woningzoekenden buiten de gemeente hebben precies evenveel rechten als inwoners van de gemeente. Het gevolg kan zijn dat kinderen niet in de buurt van hun ouders  kunnen wonen of dat ouderen die kleiner willen gaan wonen naar een andere gemeente moeten uitwijken. Moet er opnieuw een voorrangsregeling komen?

Zware vrachtwagen zorgen voor nog al wat schade op de wegen in het Reeuwijkse plassen gebied. De vrachtwagens zijn nodig voor de vele bouwprojecten in het gebied, maar de wegen kunnen het gewicht niet aan. Moeten zware vrachtwagens daar helemaal verboden worden?

Radiodebat

De dag wordt afgesloten met korte live-radiodebatten vanuit restaurant-café Buren van de Raad, Raadhuisplein 3-5 in Bodegraven. Iedereen is daar welkom!

Uitzendtijden

Vanaf 13.00 uur ‘s middags zijn de verslaggevers regelmatig te horen op 89.3 Radio West. De debatten vanuit restaurant-café Buren van de Raad in Bodegraven zijn donderdag te horen tussen 18.00 en 19.00 uur. In TV West Nieuws wordt vanaf 17.30 uur verslag gedaan.