Gratis koffie bij '50 Plus Verkiezingsbingo' van Groep de Mos

DEN HAAG - In een poging stemmen te winnen onder ouderen in Den Haag, organiseert de Groep de Mos/Ouderen Partij Den Haag een drietal bingo's, speciaal voor oude mensen. De deelnemers aan de '50 Plus Verkiezingsbingo's' maken kans op 'leuke prijzen'.

'Wij willen de ouderen van onze stad niet alleen met ons verkiezingsprogramma bereiken, maar ook met het organiseren van activiteiten waar zij direct plezier van hebben', zegt partijleider Richard de Mos. Er is ook gratis koffie en cake.

De Groep de Mos/Ouderen Partij Den Haag heeft wat te verliezen, in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Er zijn nog twee andere partijen die zich richten op oude mensen: Ouderen Politiek Actief (OPA) en Haagse Onafhankelijke Ouderenpartij (HOOP). Groep de Mos/Ouderen Partij Den Haag citeert een onderzoek van de ouderenbond, waaruit blijkt dat één op de vijf oude Hagenaars gaat stemmen op een lokale ouderenpartij.

'Den Haag, een paradijs voor ouderen'

Op 1, 2 en 9 maart kan er gebingo'd worden, maar dan moeten de deelnemers ook luisteren naar het ouderenplan 'Den Haag, een paradijs voor ouderen'. 'Dat plan zal ik bij de komende bingo's uitleggen, zodat de ouderen vertrekken met onder hun ene arm het verkiezingsprogramma en onder hun andere een flink aantal leuke prijzen', zegt de 61-jarige Lex Kraft van Ermel van Groep de Mos/Ouderen Partij Den Haag.

Deel dit artikel: