Spelers Westlandia 4 sturen fruitmand na mishandeling

Amateurvoetbal
Amateurvoetbal
NAALDWIJK - De spelers van Westlandia 4 uit Naaldwijk hebben een fruitmand gestuurd naar een speler van de Haagse voetbalvereniging RAS. Kevin van RAS 3 werd zaterdag tijdens een oefenduel met het Naaldwijkse team ernstig mishandeld.
De spelers van het elftal uit Naaldwijk zeggen enorm te zijn geschrokken van het incident. De dader, die een dag vast heeft gezeten, heeft een brief geschreven aan Kevin. Hij zegt veel spijt te hebben en 'te bidden voor een volledig herstel van de betrokken speler.' Verder erkent hij volledig schuld. 'Ik zal voorlopig wel niet meer mogen voetballen en wellicht is dat ook wel beter', schrijft hij in de brief.
Het slachtoffer werd zaterdag tijdens de wedstrijd bewusteloos geslagen. In het ziekenhuis constateerde een arts een zware hersenschudding en een gebroken neus. Hij wordt donderdag geopereerd aan zijn neus. Westlandia heeft aangekondigd passende maatregelen te nemen tegen de dader. Hij zal zich ook voor de rechter moeten verantwoorden. Zaterdag ontkende de club nog dat het incident op zijn terrein had plaatsgevonden.