Nieuw seizoen van WestBusiness presenteert FRITS! vol interessante gasten

Frits Hufnagel
Frits Hufnagel
DEN HAAG - Komende zondag start op TV West een nieuw seizoen van WestBusiness presenteert: FRITS!. Vijftien weken lang ontvangt presentator Frits Huffnagel een keur aan interessante gasten in zijn talkshow.
In het nieuwe seizoen van WestBusiness presenteert: FRITS! is er veel aandacht voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, de kerntop eind maart en het WK Hockey dat in juni in Den Haag plaatsvindt. Gasten die zullen aanschuiven dit nieuwe seizoen zijn onder meer Mark Rutte, Jan Smit, Paul van Vliet, Wim Deetman en Tim Akkerman. Natuurlijk zullen ook dit seizoen weer veel regionale ondernemers plaatsnemen in de studio van FRITS!

Nieuw dit seizoen

Een nieuw onderdeel dit seizoen is de Starters Award 2014. Via een competitie wordt elke aflevering een genomineerde starter uit de regio Haaglanden uitgelicht en beoordeelt door een selectiecommissie. De starter met de meeste punten ontvangt de Starters Award.
Naast de Starters Award is er wekelijks een reportage te zien over mensen die graag aan het werk willen. Dankzij het Werkgeversservicepunt in Den Haag krijgen ze die kans en kunnen ze weer aan de slag op de arbeidsmarkt.

Uitzendtijden

WestBusiness presenteert FRITS! is elke zondag om 10.00 uur te zien op TV West. Heb je een uitzending gemist? Je kan hem terugkijken op de website van Omroep West of via de App.