Instellingen

Commissaris van de Koning Jaap Smit te gast in WestBusiness presenteert: FRITS!

Jaap Smit
Jaap Smit

DEN HAAG - De nieuwe commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, is zondag te zien in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van WestBusiness presenteert: FRITS!. Ook Olympisch snowboarder Dimi de Jong en acteur Bram van de Vlugt zijn te gast.

Jaap Smit werd begin januari geïnstalleerd als commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Hij liet toen weten graag in contact te komen met de inwoners van Zuid-Holland. In FRITS! vertelt hij wat zijn plannen zijn.

Gebroken pols op de Olympische Spelen

De Haagse  snowboarder Dimi de Jong komt vertellen over zijn ervaringen op de Olympische Spelen in Sotsji. De 19-jarige De Jong brak net voor de Spelen zijn pols, maar wist uiteindelijk wel aan de start van de halfpipe van te verschijnen. Hij redde het niet tot de finale.

Bram van der Vlugt is een van de meest gerenommeerde acteurs van Nederland. In mei viert hij zijn tachtigste verjaardag. Maar die leeftijd weerhoudt Van der Vlugt er niet van om nog volop in de schijnwerpers te staan. In januari ging het toneelstuk On Golden Pond in première, waarin Van der Vlugt de hoofdrol speelt.

Uitzendtijden

WestBusiness presenteert FRITS! is elke zondag om 10.00 uur te zien op TV West. Heb je een uitzending gemist? Kijk hem dan terug op de website van Omroep West of via de app.