Instellingen

De Omroep West-verkiezingskaravaan is vrijdag in Teylingen

slot teylingen wikipedia
slot teylingen wikipedia

TEYLINGEN - De Omroep West-verkiezingskaravaan is vrijdag in Teylingen. Radio- en tv-verslaggevers zijn de hele dag in de gemeente om verslag te doen van de verkiezingskoorts in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

Al jaren is de provincie Zuid-Holland op zoek naar locaties voor windmolens. Die zouden bijvoorbeeld in Teylingen kunnen komen bij AKZO-Nobel, naast de A44, of in de Estgeesterpolder. Maar, de gemeente is tot nu toe erg terughoudend. Wat willen de politieke partijen?

Verenigingen krijgen in Teylingen geen subsidie meer of steeds minder. Het idee is dat ze moeten zien rond te komen van contributies en donatie’s of door een flinke omzet te draaien in de kantine. Maar, werkt dat in de praktijk? Uit onderzoek bleek vorig jaar dat tien Teylingse verenigingen of organisaties in financiële problemen verkeren, terwijl alle partijen zeggen het verenigingsleven belangrijk te vinden.

Radiodebat

De dag wordt afgesloten met korte live-radiodebatten vanuit hotel-restaurant Boerhaave, Herenstraat 57 in Voorhout. Iedereen is daar welkom!

Uitzendtijden

Vanaf 13.00 uur ‘s middags zijn de verslaggevers regelmatig te horen op 89.3 Radio West. De bijdragen vanuit hotel-restaurant Boerhaave, Herenstraat 57 in Voorhout zijn op 28 februari te horen tussen 18.00 en 19.00 uur. In TV West Nieuws wordt vanaf 17.30 uur verslag gedaan.