Lisse wint van HHC, Rijnsburgse Boys verliest

FC Lisse-Kozakken Boys - Thierry Monteny
LISSE - FC Lisse heeft zaterdag met 2-1 gewonnen van HHC Hardenberg. De Lissenaren bogen een 0-1 achterstand om in winst. De Rijnsburgse boys verloren met 0-1 van Barendrecht in de Topklasse Zaterdag.
Na 23 minuten spelen kwam HHC Hardenberg op een 0-1 voorsprong. Een schot van Krohne werd door Penterman van richting veranderd, waardoor de bal in het doel van Lisse belandde.
Na de rust kwam Lisse knap terug met doelpunten van Jongebloet en Fokkema. Het winnende doelpunt viel na geklungel in de verdediging van HHC.
Goudhaantje Fokkema kreeg tien minuten voor tijd een erewissel.

Rijnsburgse Boys verliest van Barendrecht

Rijnsburgse Boys heeft in de inhaalwedstrijd tegen Barendrecht geen vuist kunnen maken. Er werd verloren met 0-1. In de eerste helft had vooral Raily Ignacio van de ploeg uit Rijnsburg een aantal grote kansen, maar hij wist ze niet verzilveren.
Na een kwartier spelen had Barendrecht al een goede kans op de openingstreffer, maar deze werd van de doellijn gehaald door verdediger Kevin Westmaas. Na een klein halfuur kwam Barendrecht alsnog op voorsprong door een doelpunt van Bas Mourits.
In de tweede helft werd niet meer gescoord, waardoor Barendrecht er met een 0-1 overwinning vandoor ging.