ADO-trainer Fraser blijft ongeslagen, maar baalt van gelijkspel

Roda JC-ADO Den Haag - Henk Fraser
DEN HAAG - ADO Den Haag weet onder trainer Henk Fraser nog niet wat verliezen is. In de strijd tegen degradatie boekte de club zaterdagavond voor eigen publiek ook tegen NAC Breda weer een succesje (1-1). Na het gedwongen vertrek van coach Maurice Steijn staat de balans inmiddels op twee overwinningen en twee gelijke spelen.
‘Als je het nu aan mij vraagt dan baal ik wel dat wij de twee punten nu mislopen’, reageert Fraser direct na de wedstrijd. ‘Maar als je kijkt naar het scoreverloop moet je eigenlijk gewoon blij zijn met een punt. Dit seizoen zijn wij op achterstand nooit meer teruggekomen in de wedstrijd, dan verloren wij hem steeds’, vervolgt de Haagse coach. ‘Je moet denk achteraf blij zijn.’
ADO Den Haag en NAC Breda verzuimden de toeschouwers vooral in de eerste helft te vermaken. Niet verliezen leek voor beide clubs even belangrijker dan winnen. ADO Den Haag speelde niet vol op de aanval uit vrees voor een snelle counter van de tegenstander. NAC Breda stelde ronduit teleur. De ploeg verscheen voor rust ook maar sporadisch op de helft van de thuisploeg. De meegereisde supporters van NAC Breda vonden het allemaal best. Zij liepen in het vak voor bezoekende fans de ene na de andere polonaise. Niet vanwege het spel van hun favorieten, maar wel omdat het weer carnaval was.