ABN Amro CPC Loop Den Haag zondag live op TV West

CPC Loop
CPC Loop
DEN HAAG - TV West zendt komende zondag de ABN-AMRO CPC Loop live uit op televisie. Het grootste sportevenement van Den Haag wordt dit jaar voor de veertigste keer gehouden. Ook via internet en de mobiele app doet Omroep West verslag.
De live-uitzending begint zondag om 14.00 uur en duurt tot 17.15 uur. Nadat de eerste wedstrijdlopers de halve marathon hebben uitgelopen, richten de verslaggevers van Omroep West zich op de recreanten. Ook is er veel aandacht voor sfeer op en rond het Malieveld in Den Haag.
Zondagavond zendt TV West een uitgebreide samenvatting uit van de ABN-AMRO CPC Loop. Deze uitzending wordt tot maandagochtend herhaald.
De CPC is zondag ook via een Liveblog omroepwest.nl en onze mobiele apps te volgen. Op Radio West  tussen 12.00 en 16.00 uur reportages, interviews en reacties van deelnemers live vanaf het Malieveld.
 

Sterk deelnemersveld

De organisatie heeft dit jaar Dennis Kimetto uit Kenia gestrikt om mee te lopen in Den Haag. Hij won vorig jaar de marathon van Chicago. Ook doen andere bekende atleten mee, onder wie Atsedu Tsegay, Stanley Biwott, Ezekiel Chebii en Jacob Kendagor.