Instellingen

Madness en Golden Earring op gloednieuw festival aan vooravond Parkpop

DEN HAAG - Voor het eerst wordt er aan de vooravond van popfestival Parkpop in Den Haag een betaald concert georganiseerd met optredens van onder meer Madness en de Golden Earring. Dat heeft de organisatie van Parkpop donderdag aan Omroep West bekendgemaakt.

Naast Madness en Golden Earring zal het complete programma van dit 'Night at the Park' geheten festival op 28 juni binnen twee weken bekend worden gemaakt, zo stelt de organisatie.

De hoogtijdagen van Madness waren in de jaren tachtig met ska-nummers als ‘Baggy trousers’ en ‘Our House’.

Het is voor het eerst dat Parkpop in haar 34-jarige geschiedenis voorafgaand aan het gratis popfestival een betaald evenement organiseert. Parkpop in Den Haag wordt op 29 juni traditiegetrouw gehouden in het Zuiderpark.

Parkpop is het grootste gratis popfestival van Europa. Voor Night at te Park moet wel worden betaald.

WK voetbal

Het festival Night at the Park vindt plaats op 28 juni, van 16.00 uur tot 23.00 uur. Naast de live programmering tijdens Night at the Park wordt het ook volop genieten van het WK voetbal op grote schermen tijdens het festival, zo stelt de organisatie. 

Early Bird tickets zijn al verkrijgbaar voor €25,- via www.nightatthepark.nl. Reguliere tickets zijn eveneens via de website verkrijgbaar voor €32,50.