RKC met gezegende bal tegen ADO

REGIO - DEN HAAG- RKC Waalwijk hoopt zondag in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op steun van boven. De wedstrijdballen van de vier resterende thuisduels zijn onlangs ingezegend door een pastoor.
'Dit is slechts een steuntje in de rug. Jullie moeten het uiteindelijk wel zelf doen', aldus pastoor Martin van Zutphen.
Zeker vijf spelers kunnen de rooms-katholieke combinatie zondag niet van dienst zijn. Doelman Nils den Hartog, middenvelder Imad Najah en de aanvallers Mart Lieder en Dennis Rommedahl zijn geblesseerd, terwijl rechtsback Michael Lamey geschorst is. Reservegoalie Jurjan Wouda mist het degradatieduel mogelijk door ziekte.
Bij ADO heeft trainer Henk Fraser met de nodige twijfelgevallen te maken. Tom Beugelsdijk, Yanic Wildschut en Ninos Gouriye trainden deze week geregeld apart van de groep. Fraser kreeg ook goed nieuws van het blessurefront. Kevin Jansen heeft de groepstraining weer hervat na een zware knieblessure. Of hij dit seizoen nog in actie komt, is echter nog niet bekend.