Getergde RKC-trainer laat Sander Duits starten tegen ADO

DEN HAAG - RKC Waalwijk-trainer Erwin Koeman laat Sander Duits aanstaande zondag starten in de basisopstelling als zijn ploeg het opneemt tegen ADO Den Haag. De aanvoerder van de Waalwijkers werd tegen AZ gepasseerd.
'Sander staat zondag tegen ADO weer in de basis', laat Koeman aan Omroep Brabant weten. 'Hij speelde de afgelopen weken zijn mindere wedstrijden en dan kan ook hij gepasseerd worden. Bij RKC is niemand groter dan de club. Iedereen kan bij ons op de bank komen als hij minder presteert, dus ook Sander', aldus Koeman die volgens de regionale omroep een getergde indruk maakte.
De wedstrijd tussen RKC en ADO Den Haag is een ontmoeting tussen de nummers zestien en vijftien uit de Nederlandse eredivisie. 'Dit wordt een hele belangrijke wedstrijd', laat aanvoerder Duits weten. 'Bij winst sluit je weer aan naar boven. Bij verlies komen we serieus in de problemen. En dat geldt eigenlijk ook voor ADO Den Haag. Zij zijn vier wedstrijden op rij ongeslagen, wij hebben de laatste drie wedstrijden niet gewonnen. Zij hebben het vertrouwen, wij willen heel graag.
De regionale omroep schrijft verder dat tijdens die training een aantal supporters vrezen dat handhaving in de eredivisie dit jaar wel héél erg lastig gaat worden voor RKC.

RKC Waalwijk - ADO Den Haag live op 89.3 FM Radio West

De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en ADO Den Haag is zondagmiddag live te volgen via 89.3 FM Radio West. De uitzending start om 12.00 uur. Ook is er in deze uitzending aandacht voor de CPC Loop in Den Haag.