Instellingen

Annie MG Schmidtschool in Den Haag in Kinderen voor Kinderen musical

Kinderen voor kinderen

DEN HAAG - Leerlingen van de Haagse Annie MG Schmidtschool hebben één van de twaalf winnende liedjes geschreven voor de Kinderen voor Kinderen musical ‘Waanzinnig gedroomd’. De Annie MG Schmidtschool de enige school in Den Haag die door is naar de volgende ronde.

De kinderen stonden te juichen toen de organisatie belde met het goede nieuws en ze gingen meteen aan de slag met de promotie van hun liedje. Van maandag 10 maart tot en met zondag 23 maart kan gestemd worden op de website van Waanzinniggedroomd. 

In de afgelopen weken hebben honderden kinderen en scholen in Nederland meegedaan met de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen. De melodie is bedacht door Kinderen voor Kinderen, maar de kinderen hebben zelf de teksten geschreven. Uit de vele inzendingen zijn nu 12 winnende liedjes gekozen, waaronder dus het liedje van de Annie MG Schmidtschool.

De tweeling Mylene en Rosanne hebben de twaalf liedjes ingezongen. In de komende twee weken kiest het publiek en de jury de drie beste liedjes. Het uiteindelijke winnende liedje krijgt een belangrijke plek in de musical ‘Waanzinnig gedroomd’ en komt op de 35e cd van Kinderen voor Kinderen.