Topklasse: HBS verslaat HSC’21

HBS (VI Images)
DEN HAAG - De Hagenaren van HBS wonnen zondag van HSC'21 met 1-3. Ze staan nu derde in de competitie met 41 punten. Ze worden op de voet gevolgd door VVSB uit Noordwijkerhout.
HBS kreeg na twintig minuten een strafschop en deze werd benut door Mike de Geer. Dit was ook de ruststand. Na tien minuten in de tweede helft bracht Erwin Nieuwboer de ploegen naast elkaar, 1-1. HBS kwam hierna vrij snel weer op voorsprong door oud-prof Jean-Paul Saeijs. Aanvaller Tjeerd Westdijk gooide vervolgens de wedstrijd in het slot door de 1-3 te maken.
VVSB speelde 0-0 gelijk tegen Juliana'31. En Haaglandia uit Rijswijk deed het goed met een 5-1 overwinning op Be Quick 1887. De Rijswijkers staan nu dertiende in de competitie.