Verkiezingsdebat lijsttrekkers Zoetermeer dinsdag live op TV West

Verkiezingsposters in Zoetermeer
Verkiezingsposters in Zoetermeer
ZOETERMEER - Het Zoetermeerse lijsttrekkersdebat wordt dinsdagavond live op TV West uitgezonden. De presentatie is in handen van Zoetermeerder Roelof Hemmen, bekend van RTL Nieuws en BNR Nieuwsradio, en politiek verslaggever Lot van Bree van Omroep West. Het debat wordt rechtstreeks uitgezonden op TV West vanaf 20.00 uur. Ook te volgen via de livestream.
In het debat gaan lijsttrekkers van alle dertien partijen met elkaar in gesprek over thema's die in Zoetermeer veel discussie losmaken, zoals de vraag of er een tweede coffeeshop moet komen en of de gemeente Zoetermeer extra eisen moet stellen aan mensen die een bijstandsuitkering krijgen. Tijdens het debat is ook een optreden te zien van cabaretier Sjaak Bral, die de politiek op zijn geheel eigen wijze zal belichten.
Het lijsttrekkersdebat wordt georganiseerd in samenwerking met Omroep West, het AD en de gemeente Zoetermeer. Het debat wordt gehouden in de kleine zaal van het Stadstheater in Zoetermeer. Kijk voor meer informatie op www.zoetermeerkiest.nl.
Er zijn helaas geen kaarten beschikbaar voor het bijwonen van dit debat.
Herhalingen: 12 maart, 13.10 uur op TV West. Ook op 16 maart om 17.00 uur en 18 maart om 20.30 uur op ZFM Infobox Zoetermeer te zien. Toch gemist? Na afloop is het debat terug te kijken op omroepwest.nl/verkiezingen en via zfmzoetermeer.nl