De Omroep West-verkiezingskaravaan is donderdag in Leiden

Breestraat Leiden
Breestraat Leiden
LEIDEN - De Omroep West-verkiezingskaravaan is donderdag in Leiden. Radio- en tv-verslaggevers zijn de hele dag in de gemeente om verslag te doen van de verkiezingskoorts in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.
De centrale vragen tijdens de verkiezingskaravaan zijn: Moet er in Leiden een legale wietplantage komen? Hoeveel geld moet er naar nieuwe parkeergarages? Moeten de bussen uit de Breestraat? En, mag er bezuinigd worden op het armoedebeleid?

Debat

De dag wordt afgesloten met een live-radiodebat van Omroep West in samenwerking met Unity FM vanuit het Leidse stadhuis. Tussen 18.00 en 19.00 uur debatteren lijsttrekkers met elkaar onder leiding van Tjeerd Spoor en Lot van Bree.
Tijdens het debat is ook een optreden van cabaretier Sjaak Bral, die de politiek op zijn geheel eigen wijze zal belichten.
Het lijsttrekkersdebat is niet alleen rechtstreeks te horen op 89.3 Radio West, maar is ook via internet te volgen op omroepwest.nl/verkiezingen. Op deze website vind je ook alle informatie over de gemeenteraadsverkiezingen in Leiden. Zo is er bijvoorbeeld het Kieskompas te raadplegen. Hierbij krijg je na het invullen van een vragenlijst een uitgebreid stemadvies.

Uitzendtijden

Vanaf 13.00 uur zijn de verslaggevers donderdag regelmatig te horen op 89.3 Radio West. In TV West Nieuws wordt vanaf 17.30 uur verslag gedaan. Het debat is op 89.3 Radio West te horen tussen 18.00 en 19.00 uur.