Instellingen

Haagse en Zoetermeerse kinderen in laatste ronde liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor kinderen
Kinderen voor kinderen

DEN HAAG - De Annie M.G. Schmidtschool uit Den Haag en de Prins Florisschool uit Zoetermeer zijn tot de laatste ronde doorgedrongen van een liedjeswedstrijd voor de Kinderen voor Kinderen familiemusical 'Waanzinnig Gedroomd'. Op vrijdag 15 maart zijn Anna, Paul en Teun van de Annie M.G Schmidtschool te gast bij Debby en haar Mannen. Ze zijn actief campagne aan het voeren om stemmen te winnen.

De afgelopen weken hebben honderden kinderen meegedaan aan de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen. Per school probeerden ze een zo origineel mogelijke liedtekst te maken op de door Tjeerd Oosterhuis geschreven muziek. Op de twaalf liedjes van de laatste ronde kan tot zondag 23 maart gestemd worden op www.waanzinniggedroomd.nl 

Op de website zijn alle liedjes te beluisteren die zijn ingezongen door de tweeling Mylène en Rosanne en kan er gestemd worden. Niet alleen het publiek, ook de jury, bestaande uit Tjeerd Oosterhuis, Roeland Fernhout en Maaike Ouboter, kiest de drie beste liedjes. Het winnende liedje krijgt een belangrijke plek in de familiemusical 'Waanzinnig gedroomd' en komt op de 35ste cd van Kinderen voor Kinderen.