Instellingen

De Omroep West-verkiezingskaravaan is vrijdag in Zoetermeer

ZOETERMEER - De Omroep West-verkiezingskaravaan is vrijdag in Zoetermeer. Radio- en tv-verslaggevers zijn de hele dag in de gemeente om verslag te doen van de verkiezingskoorts in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

De centrale vragen tijdens de verkiezingskaravaan zijn: Is er in Zoetermeer ruimte voor een tweede coffeeshop? Moet Zoetermeer veel meer investeren in culturele instanties en evenementen? Wat kan de gemeente vragen van mensen in de bijstand?

Debat

De dag wordt op 89.3 Radio West om 18.00 uur afgesloten met een samenvatting van het debat van Omroep West, in samenwerking met het AD, vanuit het Zoetermeerse Stadstheater. De dertien lijsttrekkers van de politieke partijen in Zoetermeer gingen afgelopen dinsdag met elkaar in debat onder leiding van Roelof Hemmen en Lot van Bree.

Ook tijdens dit debat is een optreden te horen van cabaretier Sjaak Bral, die de politiek op zijn geheel eigen wijze belicht. Op www.omroepwest.nl/verkiezingen vind je alle informatie over de gemeenteraadsverkiezingen in Zoetermeer. Zo is er bijvoorbeeld het Kieskompas te raadplegen. Hierbij krijg je na het invullen van een vragenlijst een uitgebreid stemadvies.

Uitzendtijden

Vanaf 13.00 uur zijn de verslaggevers vrijdag regelmatig te horen op 89.3 Radio West. In TV West Nieuws wordt vanaf 17.30 uur verslag gedaan. Het debat is op 89.3 Radio West te horen tussen 18.00 en 19.00 uur.