Instellingen

Kramer ziet rol als ‘pinchhitter’ niet nog een seizoen zitten

DEN HAAG - ADO-aanvaller Michiel Kramer mocht afgelopen zaterdagavond in de wedstrijd tegen FC Groningen zeven minuten opdraven. De spits was niet blij met het geringe aantal speelminuten. ‘Eerlijk gezegd had ik wel verwacht dat ik eerder gebracht zou worden’, aldus Kramer tegenover Voetbalprimeur.nl.

De trainerswissel in Den Haag pakt voor Kramer niet zo goed uit. Waar de lange spits onder Maurice Steijn op speelminuten kon rekenen, gebruikt Henk Fraser hem als pinchhitter. ‘Daarvoor ben ik niet naar Den Haag gekomen en dat ga ik niet nog een jaar volhouden. Maar toch heb ik in de minuten die ik nu heb gespeeld, laten zien dat ik van waarde kan zijn. Al sta ik hier niet met een glimlach’, vervolgt Kramer.

Fraser kiest in de aanval voor de snelheid van Mike van Duinen. ‘Daar heb ik niets over te zeggen. Ik moet weer op nul beginnen. Na mijn schorsing raakte ik geblesseerd en dan wordt ook nog de trainer ontslagen, wat ook ietwat nadelig is voor mij. Ik hoop in ieder geval dat de situatie snel zal veranderen’, sluit Kramer af.