HV/Omroep West Cup: Haaglandia walst over UVS heen

RIJSWIJK - Op sportpark Irene in Rijswijk moest het zondagteam van UVS uit Leiden het ontgelden tegen het zaterdagteam van Haaglandia uit Rijswijk. Het werd 7-0. Dinsdagavond werd de tweede ronde gespeeld van de HV/Omroep West Cup.
Haaglandia startte goed en was meteen al de betere ploeg. Na 19 minuten nam het de leiding in het duel. Na 80 minuten spelen stond het al 4-0. En in de laatste tien minuten vonden de Rijswijkers nog drie keer het net te vinden.
Omdat Haaglandia is vrijgeloot van een tussenronde, hebben ze zich nu direct voor de derde ronde geplaatst.

RKDEO – Celeritas

Het Nootdorpse RKDEO was negentig minuten lang de bovenliggende partij tegen het Haagse Celeritas.  De laatste hield op het kunstgras van RKDEO lang stand tegen de zondagtweedeklasser. Pas vijf minuten voor rust zag de ploeg van trainer Harold Tjaden kans een bres te slaan in de vijandelijke defensie. Nog voor de rust werd het 2-0 en Eloy Brook liet in de tweede helft de 3-0 aantekenen.

HMSH – DWO

Het Haagse HMSH ontdeed zich op eigen veld gemakkelijk van zaterdagderdeklasser DWO uit Zoetermeer. Bij rust had de ploeg van trainer Richard Douw al een 3-0 voorsprong opgebouwd. Alex van den Boogaard was de grote man bij de Hagenaars, want hij wist driemaal het net Zoetermeerse net te vinden.

Tussenronde

Voordat de 1/8 finales beginnen is er op 25 maart nog een tussenronde. De volgende wedstrijden worden dan gespeeld:
GDA (zon) - Forum Sport
HVV Hercules - TAVV
VCS - DHC
HBS - FC 's-Gravenzande
De Ster - HVC'10