Volg alle uitslagen op TV West woensdagavond en donderdagochtend

westkiest-stempas-stembiljet-verkiezingen
westkiest-stempas-stembiljet-verkiezingen
REGIO - Op TV West is woensdag om 20.50 uur de uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen begonnen. Tot na middernacht brengt West alle tussenstanden en uitslagen van gemeenten in het noordelijk deel van Zuid-Holland op televisie. Op donderdagochtend is er vanaf 7.00 uur een actuele TV-West nieuws.
Menno Tamming presenteert de speciale televisieuitzending vanuit het atrium in het stadhuis van Den Haag. Hij ontvangt de hele avond politieke gasten. Tamming wordt bijgestaan door Herman Nanninga die alle tussenstanden en uitslagen doorneemt. Gedurende de avond wordt live geschakeld met Omroep West-verslaggevers in Den Haag (Martine Boerkamp en Lot van Bree), Delft (Vincent Veenman), Gouda (Bart Nolles), Leiden (Mark Kool), Westland (Jade van Doornik) en Zoetermeer (Renate Sonneveld). Hans Otte is te gast bij de PVV.
Radio West doet vanaf 21.00 uur ook live verslag van de uitslagenavond. De uitzending wordt gepresenteerd door Tjeerd Spoor en Maarten Brakema. Op www.omroepwest.nl is de hele avond en nacht het laatste verkiezingsnieuws te volgen.