'DJ Afrojack is vader van Anouks vijfde baby'

DEN HAAG - De succesvolle DJ Afrojack zou de vader zijn van het vijfde kind van de Haagse zangeres Anouk. Dat schrijft De Telegraaf op gezag van een 'doorgaans goed ingevoerde bron' uit Hilversum.

Het management van Anouk wil niets zeggen over de identiteit van de vader van de vijfde spruit van Anouk, maar de bron van De Telegraaf is 'verbaasd' dat nog niemand op de naam Afrojack is gekomen.

Anouk maakte eind vorige maand bekend dat ze zwanger was, door een foto van zichzelf met zwangere buik te verspreiden op sociale media. Er werd hier en daar nog getwijfeld of het om een publiciteitsstunt zou gaan. Mensen vroegen zich of ze de foto niet al eens eerder hadden gezien. En had Anouk niet een tattoo, waar nu een lege plek is te zien?

You & I, van Anouk en Afrojack

Anouk en Afrojack maakten in oktober een nummertje: You & I. Rond die tijd zou er iets moois moeten zijn opgebloeid, want Anouk is in juli uitgerekend. Mocht Afrojack inderdaad de vader zijn, dan doet hij er verstandig aan zorgvuldiger met het kind om te gaan dan met zijn auto.

Deel dit artikel: