Barbie: Is ze paranormaal begaafd of ziet ze ze vliegen?

Barbie en Michael
Barbie en Michael © anp
DEN HAAG - De dinsdagse televisie-avond zal nooit meer hetzelfde zijn. Want vanaf 29 april is de Haagse realityster Barbie terug op tv. Dan is de eerste aflevering van haar nieuwe programma 'Doe effe paranormaal' te zien.
Na ondermeer een bruiloft, een verhuizing, een baby en een vakantie is er weer wat nieuws verzonnen.

Paranormaal?

In het programma krijgen we namelijk niet alleen een inkijkje in het niet alledaagse leven van de veelbesproken Haagse, maar krijgen we ook antwoord op de vraag of Barbie paranormaal begaafd is of niet. Barbie is duidelijk niet hoogbegaafd, maar met het paranormale zou ze best wel eens feeling kunnen hebben. Zelf heeft ze dat gevoel namelijk al sinds jonge leeftijd. Zo zou haar jong overleden neef Gerrit geregeld als geest op bezoek komen in hun huis. Samen met manager Jake Hampel gaat ze daarom op pad om te onderzoeken of ze aanleg heeft voor het paranormale en of ze inderdaad een zesde zintuig heeft.

Slechte vakantie en niet langer blond

Barbie is wel weer toe aan een succesje, sinds haar vakantie in het water viel, er gedoe was over haar single voor het goede doel, haar biografie niet echt een bestseller leek en ze zelfs in arren moede besloot haar blonde haar in te ruilen voor een serieuzere bruine kleur. Desalniettemin werd de realityster onlangs nog gekozen tot meest irritante Nederlander.
Fans en shotjes
Wie Barbie en haar Michael in het echt wil ontmoeten, kan morgen terecht in het café van het stel aan de Keizerstraat op Scheveningen. Want vanaf 20.30 uur is het tweetal aanwezig in Club Cherso om samen met fans naar de eerste aflevering te kijken, op een groot scherm. En wordt het je allemaal even te veel? Ook daar is aan gedacht. Want tijdens de reclame serveert het echtpaar gratis shotjes. De avonturen van Samantha van der Plas, zoals Barbie in het echt heet, en haar anabool Michael worden weer als vanouds uitgezonden op RTL5. Natuurlijk is ook dochtertje Angelina van de partij, net als de rest van de familie.
»Kijk voor alle hoogte- en dieptepunten uit het leven van Barbie in ons dossier