Instellingen

Pure Kracht: 'Ik blijf altijd vechten'

DEN HAAG - Vanavond is op TV West de tweede aflevering te zien van de realityserie Pure Kracht, over de helden van Sophia Revalidatie. Acht weken lang volgt het programma zeven revaliderende patiënten op weg naar herstel. Een strijd met doorzettingsvermogen, hoop maar ook met tegenslagen… Een strijd met een lach en een traan.
Sophia Revalidatie is één van de grootste revalidatiecentra van Nederland. Op acht locaties in Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Delft worden er jaarlijks 5500 mensen behandeld , jong én oud.

'Ik blijf altijd vechten'

Voor Pure Kracht volgt TV West o.a. de Haagse helden Walid (11 jaar), Sita (21 jaar), Maureen (46 jaar) en Fred (52 jaar). In aflevering twee maken we op woensdag 30 april kennis met de 21-jarige Sita. Sita leeft als gevolg van ziekte op sondevoeding en ze heeft onlangs een nieuwe heup gekregen. Sita: 'Nog steeds is het zwaar en misschien word ik niet meer beter. Maar ik blijf altijd vechten.' 
De optimistische Fred is inmiddels weer thuis.  In de eerste aflevering van Pure Kracht zagen we hoe hij omgaat met zijn prothesebeen. Maar thuis is het best wennen voor hem.

Uitzendtijden Pure Kracht

'Pure Kracht – de helden van Sophia Revalidatie' is t/m 25 juni* elke woensdag te zien op TV West (* uitzondering op 4 en 11 juni in verband met specials rond het WK Hockey).