Instellingen

Dieuwertje Blok is speaker tijdens het WK hockey in Den Haag

DEN HAAG - Tijdens het WK hockey, dat van 31 mei tot en met 15 juni wordt gespeeld in Den Haag, zal ook Dieuwertje Blok haar steentje bijdragen als vrijwilliger. Blok fungeert een dag als speaker bij onder andere de wedstrijd Nederland-Australië.
In het TV West programma Warmlopen gaat presentatrice Jet Sol samen met Dieuwertje Blok alvast haar werkplek in het Kyocera Stadion bekijken. Als speaker heeft Dieuwertje de taak om het publiek in het stadion te informeren.
Voor de wedstrijd vertelt de speaker wie er gaan spelen en tijdens het duel wie er heeft gescoord. Aan Blok dus de taak om het publiek in het stadion van de juiste informatie te voorzien.

Nederland-Australië

Blok gaat deze rol een dag vervullen en is onder andere speaker bij de wedstrijd Nederland-Australië. Dat is geen toeval. 'Ik heb speciaal die dag gekozen dan kan ik Nederland-Australië zien', aldus de bekende tv-presentatrice.

Uitzending

De uitzending van Warmlopen is zaterdagmiddag om 17.00 uur te zien en wordt ieder uur herhaald. Meer informatie over het programma 'Warmlopen' en eerdere afleveringen zijn te vinden op de website.
» Klik hier voor meer over het WK hockey