Instellingen

Hagenaar zwaargewond naast auto gevonden

Vuist
Vuist
DEN HAAG - Een 71-jarige Hagenaar raakte vorige week zaterdag zwaargewond bij een mishandeling voor zijn woning. De politie is een onderzoek begonnen zoekt getuigen.
De man kwam zaterdagavond met zijn echtgenote thuis. Hij parkeerde zijn auto voor de deur bij het Vinkenlaantje in Houtwijk terwijl zijn vrouw naar de voordeur liep. Opeens hoorde de vrouw een raar geluid en toen ze zich omdraaide zag ze dat haar man op de grond lag.
Het slachtoffer moest in het ziekenhuis worden geopereerd. Hij hield aan het incident een gebroken kaak over.

Daders nog spoorloos

De politie is een uitgebreid onderzoek begonnen. Er is een burgernet bericht gestuurd en agenten hebben een buurtonderzoek gehouden.
Van de mogelijke daders ontbreekt nog elk spoor. Het gaat vermoedelijk om één man en twee vrouwen. De man is rond de 50 jaar oud. Hij heeft een blanke huidskleur en is rond de 1.80 meter lang. Verder heeft hij blond of grijs sluik haar tot kaaklengte. 

Aziatische super slanke vrouw

Deman was in het gezelschap van twee vrouwen waarvan er eentje een opvallend uiterlijk had. Zij heeft een licht getinte huidskleur en een Aziatisch uiterlijk. Ze is rond de 50 jaar oud  en ongeveer 1,65 meter lang. Zij heeft lang zwart steil haar en een zeer slank postuur. Zij droeg donkere strakke kleding.
In de  uitzending van Team West op Omroep West van dinsdag 13 mei wordt de zaak besproken. Ook de betrokkenen komen in de uitzending aan het woord.