Instellingen

Doodgestoken meisje (18) is Melissa Finke

LEIDSCHENDAM - Het meisje dat donderdagochtend vroeg werd doodgestoken in Leidschendam is de 18-jarige Melissa Finke. Dat heeft haar nichtje aan Omroep West laten weten. De Leidschendamse werd vermoord in een flat aan de Dijkgraafstraat.
De hulpdiensten kwamen massaal in actie om de zwaargewonde Melissa te reanimeren, maar ze overleed vrijwel direct. Kort na de steekpartij hebben politieagenten een 22-jarige man uit Leidschendam als verdachte aangehouden. Het is nog onduidelijk of hij de partner van Melissa is.
In en om flatgebouw Vinkenborgh is donderdag uitgebreid onderzoek gedaan naar het misdrijf en ook vrijdag gaat dat door. Volgens buren zouden relatieproblemen de oorzaak kunnen zijn van het drama. 'Mijn buurvrouw heeft vaak melding gedaan van huiselijk geweld bij het stel', vertelt een bewoonster.

Verdriet

Op het Facebookprofiel van Melissa wordt inmiddels met verslagenheid gereageerd op haar dood. 'Gvd wat erg ....rust zacht lieverd...sterkte voor de familie..', 'Ik mis je Meliss rust zacht', 'Rust zacht schat! veelste jong' en 'R.I.P Meissie..', zijn reacties die zijn geschreven.