Haags Hockey Plein in teken van ouderen, kinderen, tango en... hockey!

Haagse Hockey Plein
Haagse Hockey Plein
DEN HAAG - Ook deze vrijdag bruist het Haags Hockey Plein weer van de activiteiten.
Niet alleen basisschoolleerlingen komen in actie tijdens de dagelijkse gymlessen, ook ouderen kunnen sportief aan de slag. Er is beweging op muziek en natuurlijk een gezond hapje en drankje. Ook aan de mentale fitness is gedacht, want de ouderen kunnen een memoryspel doen.
Ook menig kantoorslaaf moet er vrijdag aan geloven. Want tussen de middag (van 12.00 tot 13.00 uur) is er pauzefitness voor Haagse bedrijven. Dus hup, uit die (luie) bureaustoel en aan de slag!

Ballen voor goed doel

De echte bikkels gaan natuurlijk voor een prijs. Daarom is de campagne 'Het fitste bedrijf van Den Haag 2014' in het leven geroepen. En dat klinkt serieus: 'Een uitdagend vitaliteitsprogramma waar uw bedrijf kan laten zien hoe fit en vitaal de werknemers zijn'. Is het echt iets voor jou en weet je de collega's mee te krijgen? Mooi! Je bent van harte welkom op het Plein van 15.00 uur tot 16.30 uur.
Wie lekker met ballen in de weer wil voor het goede doel, kan van 16.30 tot 19.30 uur terecht op het Haags Hockey Plein. Dan is er een shoot-out met Save the Children. Ook kan er gekeept worden met Goalieworks, in samenwerking met het Weerstandsfonds.

Popliedjes met rafelrandje

En er mag gedanst worden, want van 17.00 tot 19.15 uur is er tango onder leiding van dansschool Tango Centro. Op hetzelfde tijdstip is er een optreden van Neighbour Neighbour. Deze band, bestaande uit vijf vrienden, maakt melodieuze popliedjes met een rafelrandje.
Tenslotte zet DJ Larry van 21.00 tot 23.00 uur het Plein op zijn kop.
Lekker op het terras zitten kan natuurlijk ook op het Haags Hockey Plein. Overdag is het prima weer met veel zon en een graad of 22, vrijdagavond kan het af en toe gaan regenen of zelfs onweren. En er is kans op hagel.