Toch geen misdrijf met een bijl in Lekkerkerk

Politielogo
Politielogo
LEKKERKERK - Er is toch geen misdrijf gepleegd in een huis aan de Twijstraweg in Lekkerkerk. De politie laat weten dat uit onderzoek bleek dat er eigenlijk niet zo veel aan de hand was.
Aan het begin van zondagmiddag liet de politie nog weten dat tijdens een ruzie tussen een 36-jarige man en een 29-jarige man uit Lekkerkerk de een de ander had geslagen met een bijl. Na onderzoek blijkt de gewonde man niet te zijn neergeslagen met een bijl, maar hij zou zijn gevallen in de woning aan de Twijnstraweg.
De twee zouden behoorlijk dronken een echtelijke ruzie hebben gehad. In het huis werd een hevig bloedende 29-jarige man gevonden, hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn 36-jarige vriend werd aangehouden en verhoord door de politie. In het huis werd ook een bebloede bijl gevonden, daarom het leek erop dat de 29-jarige daar klappen mee had gehad.

Dronken en bloedend in slaap gevalen

Uiteindelijk bleek dat de man tijdens de ruzie was gevallen en daardoor bloedde. Omdat er door alle twee flink was gedronken, vielen beide heren in slaap. Toen de politie polshoogte kwam nemen, was het aanvankelijk onduidelijk wat er precies was gebeurd. De 36-jarige man is inmiddels weer vrijgelaten.