Instellingen

Paul de Leeuw laat grote droom 5-jarige Noud uitkomen op TV West

Paul de Leeuw
Paul de Leeuw
ZOETERMEER - Paul de Leeuw is woensdag 18 juni te zien in een aflevering van de realityserie Pure Kracht op TV West. Hij laat dan de grote droom uitkomen van de 5-jarige Noud uit Zoetermeer. Samen zingen ze het nummer ‘Mister Blue’ van René Klijn.
TV West volgt voor Pure Kracht acht revaliderende patiënten van Sophia Revalidatie. Noud is een van hen. Voor  de laatste twee afleveringen van de serie heeft de redactie van het TV West-programma een aantal hoofdrolspelers  verrast. Een van de verrassingen is het laten uitkomen van de wens van de 5-jarige Noud. Hij is geboren met een hersenbeschadiging en revalideert om zijn motoriek te verbeteren en de spasticiteit in zijn spieren te verminderen.
Paul de Leeuw en Noud
Noud is dol op het lied ‘Mister Blue’ dat in 1992 bij het grote publiek bekend werd via het programma Schreeuw van de Leeuw. René Klijn vertelde hierin openhartig over zijn ziekte aids en hij zong het lied samen met Paul de Leeuw. Noud kent het lied uit zijn hoofd en droomt ervan het lied ooit samen met Paul de Leeuw te kunnen zingen.  In de Schouwburg van Gouda komt zijn droom uit.  Op woensdag 18 juni is het resultaat te zien op TV West.
Uitzendtijden Omroep West
De laatste twee afleveringen van ‘Pure Kracht - de helden van Sophia Revalidatie’ zijn te zien op woensdag  18 juni en woensdag 25 juni , vanaf 17.00 uur elk uur op TV West.