Instellingen

Krajicek dolgelukkig: ‘Ik zag de tranen in zijn ogen en vanaf toen heb ik niets meer gehoord

Huwelijksaanzoek Krajicek
Huwelijksaanzoek Krajicek
DELFT - Michaëlla Krajicek is in de zevende hemel. Ze geniet zichtbaar van haar verloving met de Duister Martin Emmrich. Die vroeg haar maandag op het centre court bij het tennistoernooi in Rosmalen ten huwelijk.
´Het was een grote verrassing,´ zegt Krajicek in een filmpje van de tennisbond. ´Tien seconden lang wist ik niet wat er aan de hand was. Ik zag hem de baan oplopen, maar had nog niks door. En toen zag ik de tranen in zijn ogen. En vanaf toen heb ik eigenlijk niet meer gehoord.´
De emotionele Duitse tennisser greep de microfoon en ging op het Brabantse gras op de knieën voor zijn vriendin. 'Will you marry me', vroeg de 29-jarige Emmrich, terwijl hij een doosje met ring opende. Krajicek twijfelde niet over het antwoord en ze vielen elkaar in de armen.

Concentratie

De tennisster kan niet al te lang stil blijven staan met bij dit gelukkige moment, want ze moet ook weer vooruit kijken naar de volgen de wedstrijd. `Nu is het wel genieten van het feit dat ik verloofd ben. Maar als ik in de twee de ronde moet spelen, ben ik hoop ik weer geconcentreerd.´
Krajicek speelt in de tweede ronde tegen de winnaar van de partij tussen de Slowaakse Dominika Cibulkova en de Kazachse Jaroslava Sjvedova. Deze wedstrijd start dinsdag om 11.00 uur op het centre court.