Instellingen

Paul de Leeuw laat grote droom 5-jarige Noud uitkomen

ZOETERMEER - Paul de Leeuw is woensdagavond te zien in de realityserie Pure Kracht op TV West. Hij laat de grote droom uitkomen van de 5-jarige Noud uit Zoetermeer. Samen zingen ze het nummer ‘Mister Blue’ van René Klijn.
TV West volgt voor Pure Kracht acht revaliderende patiënten van Sophia Revalidatie. Noud is de jongste van hen. Hij is geboren met hersenbeschadiging en zit in een rolstoel. Hij revalideert om zijn motoriek te verbeteren en om de spasticiteit in zijn spieren te verminderen.

Noud als René Klijn

Voor de laatste twee afleveringen van de serie heeft de redactie van het TV West-programma een aantal hoofdrolspelers verrast. Noud is dol op het lied ‘Mister Blue’ dat in 1992 bij het grote publiek bekend werd via het programma Schreeuw van de Leeuw. Klijn vertelde hierin openhartig over zijn ziekte aids en hij zong het lied samen met De Leeuw.
Noud kent het lied uit zijn hoofd en droomt ervan het lied ooit samen met Paul de Leeuw te kunnen zingen. In de Goudse Schouwburg komt zijn droom uit. Woensdagavond is het resultaat te zien op TV West.

Uitzendtijden Omroep West

De laatste twee afleveringen van ‘Pure Kracht - de helden van Sophia Revalidatie’ zijn te zien op woensdag 18 juni en woensdag 25 juni, vanaf 17.00 uur elk uur op TV West.