Instellingen

Haagse valt van vier hoog uit raam aan Troelstrakade en raakt zwaargewond

DEN HAAG - Aan de Troelstrakade in Den Haag is een vrouw zwaargewond geraakt, toen ze donderdagochtend uit het raam van haar huis op de vierde verdieping viel.
De vrouw is vermoedelijk zelf gesprongen, maar er kan ook sprake zijn van een noodlottig ongeval. De politie heeft onderzoek gedaan in het huis.

Gevallen op scooter

Na de val uit het raam is de vrouw op een scooter terecht gekomen die op straat stond. De onderbuurman -en eigenaar van de scooter- die wakker was, zag dat de buurvrouw beneden zwaargewond op zijn scooter lag.
Volgens de buurman heeft een voorbijganger eerste hulp verleend. Twee mannen die volgens een getuige door de politie waren meegenomen, zijn de partner van de vrouw en haar zoon: zij gingen naar het ziekenhuis om de vrouw te bezoeken.

Geschrokken buren

Omwonenden zijn aangeslagen: 'Ik heb ze deze week nog met z'n drieën zien lopen. Niets aan de hand. En nu hoor ik dat ze zwaargewond is,' zegt een buurvrouw.
De onderbuurman heeft de vrouw op de straat zien liggen: 'Vreselijk, haar hoofd zat onder het bloed. Ze is met de ambulance meegegaan. Mijn vrouw is er helemaal van ondersteboven.'