Nootdorpse halsband teckel Messi niet aan te slepen

NOOTDORP - De Nootdorpse Annemarie Vorstenbos maakt overuren op haar naaimachine sinds de bekendste teckel van Nederland, Messi, haar oranje halsband op tv droeg tijdens het NOS programma Studio Brasil. Hondenbaasjes staan sindsdien in de rij om zo’n zelfde halsband voor hun huisdier te kopen. De stroom met aanvragen is zo groot dat Annemarie haar webshop met hondenaccessoires tijdelijk moest sluiten.
Hondenaccessoire maakster Annemarie vond dat teckel Messi tijdens de uitzending een oranje halsband om moest hebben en stuurde een zelfgemaakte halsband naar de NOS. ‘Speciaal voor teckel Messi’ stond er op het pakje. Vol verwachting zat Annemarie op de bank in de hoop dat Messi haar halsband om zou hebben en ja hoor! Zaterdag tijdens de kwart finale tegen Costa Rica droeg de teckel haar halsband.
Trots stuurde Annemarie Vorstenbos een tweetje dat teckel Messi haar halsband om had op nationale tv en daarna stroomden de aanvragen van hondenbaasjes voor de oranje halsband binnen.

Stroom met aanvragen voor de halsband

Vorstenbos kreeg in korte tijd zo veel aanvragen dat ze haar webshop tijdelijk moest sluiten. Ze maakt alles zelf en kan de hoeveelheid werk bijna niet aan. Ook was haar oranje lint bijna op. Gelukkig kreeg ze vrijdag bij de post een nieuwe rol oranje lint dus is Annemarie weer aan de slag.
Dat Nederland woensdag heeft verloren tegen Argentinië maakt voor de hondenbaasjes niks uit. ‘Er is nog niet één bestelling geannuleerd.’ zegt de Nootdorpse hondenaccessoire maakster.