Moord op Hagenaar Randy Martis in Opsporing Verzocht

DEN HAAG - De politie doet deze week een landelijke oproep om getuigen te vinden van de moord op de 41-jarige Randy Martis uit Den Haag. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de zaak.
Martis werd op woensdag 18 juni, de avond van de WK voetbalwedstrijd tussen Australië en Nederland, neergeschoten in een huis aan de Beverweerdstraat in de Haagse Moerwijk. Hulpdiensten konden niets meer voor de man doen. Hij overleed niet veel later aan zijn verwondingen.
Een dag na de moord meldde een 22-jarige Hagenaar zichzelf op het politiebureau. Diezelfde avond werden ook nog drie mannen van 39, 50 en 56 uit Delft en Den Haag aangehouden. De politie houdt rekening met meerdere scenario’s en heeft onder meer geflyerd in de wijk.

Uitvaart op Curaçao

De 41-jarige Randy Martis is anderhalve week na de fatale schietpartij begraven op Curaçao, waar hij oorspronkelijk vandaan kwam. Wie hem daadwerkelijk van zijn leven heeft beroofd is nog steeds niet duidelijk en daarom is de zaak dinsdag te zien in Opsporing Verzocht op Nederland 1.