Instellingen

Wateringse Wielerdag heeft eigen app

wateringse wielerdag wielrennen nieuwelingen 2013
wateringse wielerdag wielrennen nieuwelingen 2013
REGIO - WATERINGEN – De Wateringse Wielerdag is het eerste criterium in Nederland met een eigen app voor de mobiele telefoon. Je kunt er op zien wie er allemaal meerijden en wie er waar komen optreden.
Je kunt er ook al het nieuws over de wedstrijd volgen, maar daarvoor kun je natuurlijk ook Omroep West volgen.  Verslaggevers van Omroep West zijn de hele dag in Wateringen om verslag te doen van de gebeurtenissen bij de wielerkoers.
Vanaf 19.00 uur is er een speciale uitzending van Radio West Sport, rechtstreeks vanuit Wateringen. Presentator Bart Nolles ontvangt daar diverse prominente gasten en praat langs het parcours met renners, organisatie en het publiek.

Deelnemersveld

De organisatie heeft dit jaar geen grote buitenlandse naam kunnen strikken. Vorig jaar reed Marcel Kittel nog mee, maar die rijdt dit jaar helemaal geen criteriums in Nederland. Ook Bauke Mollema is er niet omdat hij start in Clásica San Sebastián in Spanje.
‘We hebben een heel breed deelnemersveld dit jaar’, zegt Marco Vijverberg. We hebben niet ingezet op één topper, maar op zoveel mogelijk Nederlandse renner die meereden in de tour.

App

De app is voor androidtelefoons hier te downloaden en voor Iphone in de appstore.