Instellingen

Grootste online seksshop van Europa nieuwe sponsor bij ADO Den Haag

Elftalfoto ADO Den Haag 2014-2015
Elftalfoto ADO Den Haag 2014-2015
DEN HAAG - De grootste online seksshop van Europa gaat het komende seizoen ADO Den Haag sponsoren. Pabo, bekend van de lingerie en seksspeeltjes, heeft met de Haagse club een contract voor een jaar afgesloten. De uitingen zullen aan het begin reclameborden langs het veld zijn.
ADO Den Haag is niet de enige club die door de seksshop wordt gesponsord. Onder het motto ‘verras je partner’ sponsort de webwinkel ook FC Utrecht, Heerenveen, FC Groningen, Excelsior en NAC Breda. Ook wordt er momenteel gesproken met Willem II.
Pabo kiest bewust voor voetbal vanwege de duizenden supporters die wekelijks in de stadions te vinden zijn.  ‘Voetbal is daar de uitgelezen kans voor, omdat achter de meeste mannen een supervrouw zit. En die is vaak niet mee. We willen daar eigenlijk de aandacht op vestigen. Los van de aandacht die naar het voetbal gaat, is het leuk om de vrouw te verrassen met iets spannends’, laat het concern weten.
Voorlopig zal Pabo alleen op de reclameborden langs het voetbalveld te zien zijn. De campagne die het bedrijf wil invoeren is nog in ontwikkeling. Wel heeft de online seksshop laten weten met een speciale ‘Pabo on tour’-bus langs de clubs te willen gaan. Ook wordt er gewerkt aan een lijn van lingeriesetjes in de kleuren van de participerende clubs.