Instellingen

VVSB en Quick Boys spelen gelijk in vriendschappelijk duel

VVSB-Be Quick 1887 - Koen Bosma
VVSB-Be Quick 1887 - Koen Bosma
REGIO - Noordwijkerhout - Topklasser VVSB uit Noordwijkerhout en hoofdklasser Quick Boys uit Katwijk hebben zaterdag in een vriendschappelijk duel gelijkgespeeld. In Noordwijkerhout eindigde de wedstrijd in 1-1. Het was voor de Blauwwitten de eerste partij van de voorbereiding.
In een gelijkopgaande eerste helft kregen beide ploeg kansen op de openingstreffer.  Het was Koen Bosma die tien minuten voor rust de thuisploeg uit een vrije trap op voorsprong zette. De bal verdween in de lange hoek.
In de tweede helft ging Quick Boys op zoek naar de gelijkmaker. Acht nieuwe spelers kwamen in de ploeg van trainer  Ted Verdonkschot. Jeroen Ketting bepaalde de eindstand op 1-1. De spits stond oog-in-oog met VVSB-keeper Joey Pauw en stifte de bal over de doelman heen.

Wedstrijdschema

De volgende oefenwedstrijd van VVSB is dinsdag om 19.30 uur tegen zaterdagtopklasser Rijnsburgse Boys. Quick Boys neemt het donderdag op tegen zondaghoofdklasser AFC Arnhem. De wedstrijd is onderdeel van het Vallei en Rijn-toernooi in Veenendaal.