Instellingen

Voetbalclub Katwijk eenmalig gastheer Zilveren Trawler

Katwijk
Katwijk
KATWIJK - Het toernooi Zilveren Trawler vindt zaterdag 9 augustus eenmalig plaats op sportpark De krom van voetbalclub v.v. Katwijk. De reden dat het evenement wordt gehouden in Katwijk is het 75-jarig bestaan van de zaterdaghoofdklasser.
Normaal gesproken wordt het toernooi georganiseerd door IJVV Stormvogels uit IJmuiden. Ook dit jaar is Stormvogels één van de deelnemers. Ook s.v. Urk en FC Rijnvogels zijn van de partij.
De afgelopen twee jaar wist v.v. Katwijk de Zilveren Trawler te veroveren. Vorig jaar werd in de eerste ronde met 4-1 gewonnen van s.v. Urk. De finale tegen Harkemase Boys werd uiteindelijk na het nemen van strafschoppen in het voordeel van v.v. Katwijk beslist.

Visserij

Naast voetbal staat zaterdag 9 augustus in het teken van visserij. Onder andere shantykoor ‘Voor de mast’, nettenboetsters en garnalenpellers zullen hun opwachting maken. Na afloop van de wedstrijden zorgt DJ Marco voor muziek. Daarnaast zal er uiteraard voor haring en gebakken vis gezorgd worden.
De wedstrijden duren zeventig minuten. Om 13.00 uur speelt Katwijk tegen Stormvogels en FC Rijnvogels neemt het op tegen Urk. Om 15.30 uur wordt de finale en de strijd om de derde plaats gespeeld.