Instellingen

Sylvia Nooij en Alexandra Warren bij selectie ADO-vrouwen

ADO  Den Haag vrouwenteam
ADO Den Haag vrouwenteam
DEN HAAG - Sylvia Nooij en de Amerikaanse Alexandra Warren zijn bij de vrouwenselectie van ADO Den Haag gevoegd. De twee verdedigers speelden afgelopen zomer bij het Amerikaanse Dayton Dutch Lions. Nooij en Warren blijven in ieder geval tot de winterstop.
Nooij speelde van 2007 tot en met 2013 al voor ADO. Het afgelopen seizoen besloot ze wat rustiger aan te doen om zich te concentreren op haar maatschappelijke carrière. Ze bleek het voetballen toch wel erg te missen en trainde daarom alweer regelmatig mee.
Af en toe viel ze in bij wedstrijden en afgelopen zomer speelde ze bij Dayton Dutch Lions. Nooij zal Alex Scholte, trainer van de meisjes van Jong ADO Den Haag, ook bijstaan als assistent-trainer.

‘Geweldige uitdaging’

De Amerikaanse Warren heeft zin in haar tijd bij ADO. ‘Ik ben erg blij dat ADO Den Haag mij de kans geboden heeft om mijn voetbalcarrière in Nederland voort te zetten. Ik wilde altijd al graag naar Europa om te voetballen. De afgelopen tijd heb ik al een hoop geleerd. Ik heb veel zin in deze geweldige uitdaging’, aldus Warren.