Instellingen

Stem mee en help het Haags Dierencentrum aan 50.000 euro!

DEN HAAG - Het Haags Dierencentrum is in de race om 50.000 euro te winnen. Het asiel doet mee aan de jaarlijkse wedstrijd van het 3M Fonds voor goede doelen.
Het geld wil de stichting gebruiken om de in slechte staat verkerende hondenrenvelden bij het asiel aan de Lozerlaan aan te pakken. Dat is de enige plek waar de asieldieren onaangelijnd kunnen rennen.
Beer Lankhorst, commercieel manager van het dierencentrum, vertelt: 'Ons asiel ligt in een dal. Als het regent ontstaat er een enorme modderpoel op de renveldjes die soms dagen blijft liggen. De honden moeten we dan vaak binnenhouden. Als we het geld winnen, gaan we bedrijven vragen een oplossing te bedenken voor dat probleem.'

Stem het asiel naar de eerste plaats!

'We stonden een tijdje op de eerste plaats, maar zijn nu gezakt naar de derde. De stemmen hebben we dus hard nodig', vertelt Lankhorst. Binnenkort gaan zij en haar team rond de tafel om een plan te bedenken om het asiel weer bovenaan de lijst te krijgen.
Stemmen kan nog  tot en met 31 oktober via de site van het 3M Fonds. Uiteindelijk zullen vier goede doelen doorgaan naar de finale in december.